Udtalelser

Tak for et super foredrag. Det var til UG. Utrolig flot disponeret og du er bare god til at give eksempler, der underbygger din teori. Det er guld værd, for det får folk til at kunne relatere teorien til noget kendt. Det kan du rigtig godt være bekendt!
Alex Bach Kristensen

Et fantastisk kursus der gav mig en bedre indsigt i mig selv og andre,og værktøjer til at udfordre mig selv... Nye mål blev sat og værdier blev genfødt.. Tak for et fantastisk kursus, du udstrålede en ydre skønhed, en indre ro og et livslys der skabte en varm tryghed, så der blev plads til udvikling..
 
Morten Bech 
 
Jeg var en af de heldige der var med på det her kursus og det var rigtig spændende. 
Jeg oplevede et meget gennemtænkt forløb som gav noget at tænke over. 
Stor indsigt i mig selv og et godt parameter over hvor jeg er i min proces..........tiden fløj afsted.  
Tusind tak til dig Pia Søgaard. 
Mariann Lykkeberg 
 
Jeg deltog på kurset i weekenden og kan af hele mit hjerte anbefale dette kursus for enhver der tør tage ansvar for sit eget liv, finde sine værdier og sætte sig et mål. 
Rigtig god fornøjelse. I ville ikke fortryde. Jeg har haft en forrygende weekend, og nu er jeg sikker på at jeg når mit mål  
Jette Egholm 

Jeg har netop været deltager på et af Pia's kurser. Hold da helt fast - det var supergodt. Hun er meget meget dygtig til at formidle sin viden videre til kursisterne. Vi gik alle hjem med en klar overbevisning om at nu stod verden åben også for os. 
Ulla Søgaard  
 
 Tak for sidst, dit foredrag er supergodt og inspirerende, og din teknik og måde at fremføre det på, er virkelig imponerende. Du havde tilhørerne i din hule hånd i 2 timer. Tillykke med det  
Michael Mola Schrøder
 
Hjemmesidens designer