StressCoaching

Jeg ved at man hurtigere kommer over sin stress hvis man hurtigt får professionel hjælp.
 
Mange bliver sygemeldt med stress fra deres job, ofte i mange uger uden at få nogen form for stressbehandling og så er det rigtigt svært at komme
tilbage til jobbet igen. Det er vigtigt at få den rette stressbehandling hurtigt, hvis man er stressramt.
 
Jeg ser at min vigtigste opgave som din
stresscoach er, at hjælpe dig med at finde årsagen til de ubalancer der gør, at du føler dig stresset. Det vil foregå sådan at, vi sammen vil gennemgå en række værktøjer, der vil være behjælpelige med at identificere hvilke ubalancer der er i dit liv og som får dig til at føle stress. Når disse ubalancer er identificerede, vil vi arbejde på at skabe balance på disse områder med den rette stressbehandling.
 
Ofte vil personer med stress ikke helt kunne mærke den egentlige årsag til hvorfor stressen opstår. Mange giver deres arbejde ”skylden” for at de er blevet stressramte, fordi
arbejdet ofte fylder meget i deres liv. I de fleste tilfælde er der dog flere faktorer der spiller ind når man bliver stressramt. Det kan være familiære problemer, sygdom, pengeproblemer eller noget helt andet. Ved hjælp af de værktøjer jeg bruger i min stressbehandling, vil vi sammen kunne identificere den reelle årsag til stressen.
 
Et personligt stressbehandlingsforløb hos MaxPower og Balance foregår typisk over 4 sessioner. De 4 sessioner er i alt 5 timer, hvor vi hver gang mødes fysisk enten på mit kontor, på din arbejdsplads eller hos dig. Langt de fleste stressramte vil være afhjulpet i løbet af disse 4 sessioner.
 
I et stressbehandlingsforløb hos MaxPower og Balance tager vi udgangspunkt i DIG og DIT liv der hvor du er lige nu og finder den stressbehandling som lige netop du har brug for.
 
Den måde hvorpå jeg som stresscoach arbejder med at identificere ubalancer og afhjælpe stress, er meget effektiv. En positiv effekt på det arbejde vi laver sammen, er at du samtidigt minimerer sandsynligheden for igen at blive stressramt, fordi de værktøjer du lærer på forløbet, vil hjælpe dig til bedre at holde balance i fremtiden.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 27210499 for en uforpligtende snak om hvordan et stressbehandlings forløb kan skræddersyes til lige netop dig eller en af dine medarbejdere.

 

Hjemmesidens designer