Sådan forhindres Stress

HVIS MAN VED HVAD STRESS ER OG HVORFOR DET OPSTÅR ER DER MINDRE RISIKO FOR AT BLIVE RAMT AF STRESS… Det er en af mine påstande….
 
Det er meget vigtigt for mig at være med til at forebygge stress. Jeg har selv været ramt af stress to gange i mit liv, oplevet adskillige kollegaer der har været sygemeldt i kortere eller længere tid med stress og kender op til flere personer der har været så hårdt ramt af stress at de ikke kan komme tilbage til arbejdsmarkedet mere. Det gør mig trist og ked af det at se at så mange mennesker må bukke under pga. stress. DERFOR ER DET VIGTIGT FOR MIG AT VÆRE MED TIL AT FOREBYGGE STRESS.
 
Formålet med dette foredrag er give så mange som muligt en grundviden om hvad stress er, hvorfor man får stress og hvad man selv kan gøre for ikke at blive ramt af stress.
 
Hver dag er ca. 35.000 danskere sygemeldt pga. stress - hver dag, 430.000 danskere har stort set symptomer på alvorlig stress hver dag, 250.000 - 300.000 danskere lider af alvorlig stress. Derudover føler 500.000 danskere sig udbrændte på jobbet og er i risiko gruppen til at få stress.
 
I løbet af foredraget vil jeg bl.a. indvie dig i hvad stress egentligt er, jeg vil fortælle dig hvorfor man bliver ramt af stress og jeg vil fortælle dig hvad du selv kan gøre for at minimere risikoen for at blive ramt af stress. Du vil blive indviet i en række værktøjer som jeg bruger i mit daglige arbejde med stressbehandling og stressforebyggelse, og så vil jeg afmystificere en række myter der findes omkring stress.
 
Foredraget varer to timer og henvender sig til alle, der er interesseret i få en grundlæggende viden om hvad stress er, hvorfor det opstår og hvad man selv kan gøre for at forhindrer at blive ramt af stress.
 
Er du interesseret i at høre mere omkring dette foredrag eller vil du gerne booke et foredrag, så er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 27 21 04 99 til en uforpligtende snak. Jeg kan også kontaktes via mail på pia@maxpower.dk eller du kan sende mig en besked via kontaktsiden, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

 

 


 
Sådan forhindres stress
Hjemmesidens designer