Om mig

Da jeg efter skolen skulle vælge uddannelse, valgte jeg at blive frisør. Faget gav mig bl.a. Pia Søgaard - Stresscoach
mulighed for at have kontakt med mange mennesker, hvilket var en stor glæde for mig, da jeg altid har holdt meget af at tale med og hjælpe andre mennesker.  
 
Efter jeg havde fået mine to børn, var jeg så plaget af bækkenløsning, at jeg ikke mere kunne holde til at stå op i de mange timer frisørfaget krævede, så i år 2000 blev jeg dikteret på revalidering. Hele min verden væltede, mit liv var stress, kaos og dårlig selvværd. For at være helt ærlig så var det ikke med min gode vilje, at jeg tog i mod revalideringen, faktisk var det kun fordi jeg ikke kunne slippe for det jeg gjorde det. 
 
Jeg var overbevist om at jeg ikke kunne andet end at klippe hår, men skulle jo vælge noget andet. Jeg startede så med at tage PC-kørekort og fortsatte med flere IT kurser. Jeg tog de fleste af mine kurser hos et firma der hed ComITmen. Her mødte jeg nogle fantastiske mennesker, der formåede at støtte mig og at få mig til at begynde at tro på, at jeg kunne ting og at jeg var god nok. Den støtte og opbakning gjorde en stor forskel i mit liv.  

Jeg fik job som IT-underviser. De mennesker jeg underviste, var alle arbejdsløse eller på revalidering. Her mødte jeg mennesker der havde det rigtig svært, ligesom jeg selv havde haft.
Jeg elskede at arbejde med disse mennesker og være med til at hjælpe dem videre i deres liv. Selvom jeg på det tidspunkt ikke havde alle de redskaber jeg har i dag, følte jeg, at jeg på mange måder gjorde en forskel i deres liv. 

Senere kom jeg til at arbejde i IT afdelinger i nogle af Danmarks største virksomheder, dels som IT-tekniker og dels som IT projektleder.  
I disse job oplevede jeg selv at gå ned med stress 2 gange og jeg så også mange af mine kollegaer gå ned med stress. Det fik mig til at interessere mig for hvorfor det sker, at man går ned med stress, og hvorfor så mange går ned med stress.  
Via adskillige kurser og uddannelser og ved at mærke tingene på min egen krop, har jeg dannet mig et billede af hvordan mennesker agerer, hvorfor de agerer som de gør, hvad der udløser stress, hvordan vi undgår den og hvad der gør at vi ofte ikke er den bedste udgave af os selv. 
Som tiden er gået er jeg blevet mere og mere interesseret i at hjælpe mennesker, og i at videregive den viden jeg har tilegnet mig. I 2014 besluttede jeg mig for at 2015 måtte være året hvor jeg omsadlede fra IT projektleder, til at gøre det jeg virkelig brænder for, nemlig at gøre en forskel hos mennesker og hjælpe dem med at finde den rette vej i deres liv, så de kan være den bedste udgave af dem selv med MAXPOWER og Balance i deres liv. 
Hjemmesidens designer