Hvilken version er DU på???

Oprettet d.

Da jeg i fredags sad og arbejde på Maxpower.dk Version 2 sammen med fantastiske Christina, kom jeg til at tænke på hvilken version af mit liv jeg mon var i gang med. Jeg tænker barndommen = version 1, ungdommen = version 2, uddannelse og job = version 3, Flytte hjemmefra = version 4, flytte sammen med kæreste = version 5, blive gift = version 6, at blive mor = version 7.
Jeg tænker at mange stopper der og bliver i det liv de nu har skabt med det det liv nu byder dem. For mit vedkommende fik jeg hjælp fra Vejle kommune til at komme videre i versionerne da jeg blev tvunget på revalidering som 32 årig. Jeg kan huske at jeg sagde ”Kan jeg da ikke bare få lov til at blive hjemme og passe mine børn, mit hus og min mand” til hende der ringede og fortalte mig at jeg skulle på revalidering. Det vil sige at jeg ønskede at blive i mit liv version 7 også selvom der var masser af ting der ikke fungerede i mit liv og jeg faktisk var ret ulykkelig. Jeg fik heldigvis ikke lov til at undgå revalidering, så uden at ville det endte jeg med at komme adskillige versioner videre i mit liv. IT-uddannelser = version 8, job som IT-underviser = version 9, skilsmisse = version 10, Job i IT-afdeling = version 11, job som IT projektleder = version 12, Nyt parforhold/ny mand = version 13, virksomheds ejer = version 14….
En ting jeg har lært af denne proces er at hvis noget i mit liv ikke fungerer skal det ændres. Jeg hverken vil eller kan accepterer at leve et liv som ikke er så optimalt som muligt. Jeg vil ikke mere bruge 8 timer hver dag på et job jeg ikke er glad for, jeg vil ikke mere acceptere at leve i et ulykkeligt parforhold og jeg vil ikke mere bruge min tid på mennesker der ikke vil mig det godt. Før håbede jeg at ting automatisk blev anderledes eller at dem omkring mig ændrede sig. Nu ved jeg at det er helt og holden op til mig at ændre på de parametre der skal ændres for at jeg kommer til en ny og bedre version af mit liv
 
Hvilken version er du på i dit liv? Hvis du er i tvivl om hvordan du skal komme til en ny og bedre version af dit liv vil jeg rigtig gerne hjælpe dig på vej…..  


Kommentar(er) 1

  • Annette Spangsberg
    Annette Spangsberg http://www.spangsbergterapi.dk

    Det er et godt spørgsmål, hvilken version af mit liv, jeg er i gang med. Men giver dig ret, ansvaret for vores versioner ligger hos os selv, vi har en mulighed for at ændre noget, inden for de muligheder, vi nu har.

    Svar

Skriv din kommentar

Hjemmesidens designer