Hvis jeg kan, kan du også

Formålet med dette foredrag er at få dig til at forstå at du kan hvad du vil og at du kan mindst lige så meget som alle andre.
 
Min baggrund for at holde dette foredrag, er den oplevelse, jeg fik da jeg tilbage i år 2000 fik en opringning fra Vejle Kommune, som meddelte mig, at jeg skulle på revalidering. Hele min verden styrtede i grus. Jeg var på det tidspunkt frisør og synes ikke, at jeg kunne andet end at klippe hår. Jeg synes det var verdens undergang, men i virkeligheden var det starten på en fantastisk rejse. En rejse, jeg ikke havde troet var mulig. En rejse som har ført mig fra et liv der var fuld af begrænsninger, dårlig selvværd og selvtillid og hvor jeg ikke troede jeg kunne noget, hen til det liv som jeg har i dag, hvor jeg er glad og lykkelig og ved, at jeg kan alt hvad jeg vil.  
 
Budskabet i aftenens foredrag er ”HVIS JEG KAN, KAN DU OGSÅ” 
 
I første del af foredraget, vil jeg fortælle dig om min rejse fra revalideringen startede, hvor jeg stod som 32 årig mor til to og var dybt ulykkelig, og til der hvor jeg er i dag som 46 årig med stor tillid til mig selv og livet, og som nu har egen virksomhed.  Jeg vil fortælle om hvilke tanker og følelser jeg havde undervejs, hvilke udfordringer jeg har mødt og hvilke indsigter jeg har fået.
 
I anden del af foredraget vil jeg desuden indvie dig i syv værktøjer. Disse syv værktøjer er nogle af de vigtigste, jeg har lært på min rejse og som jeg ville ønske jeg havde kendt dengang, jeg skulle lave en stor ændring i mit liv.   
 
Når du går hjem efter foredraget, vil du have et rigtig godt indblik i hvilke tiltag du kan gøre, for at komme i gang med at nå dine mål, så du også kan komme på den vej i livet, der gør DIG lykkelig.
 
Er du interesseret i at høre mere omkring dette foredrag eller vil du gerne booke et foredrag, så er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 27 21 04 99 til en uforpligtende snak. Jeg kan også kontaktes via mail på pia@maxpower.dk eller du kan sende mig en besked via kontaktsiden, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.
Hjemmesidens designer