Coaching

Jeg kalder den type coaching, jeg laver for Livscoaching. Det gør jeg fordi jeg har specialiseret mig i at hjælpe mennesker videre i livet hvis de f.eks. har ondt i sjælen, har svært ved at finde deres rette hylde i livet eller har svært ved at finde glæden i livet.

I et coaching forløb hos MaxPower og Balance tager vi udgangspunkt i DIG og DIT liv der hvor du er lige nu og finder de værktøjer som lige netop du har brug for.

Jeg ser at min vigtigste opgave som din Coach er, at hjælpe dig med at finde frem til årsagen til de ubalancer der gør, at du føler at du har udfordringer i dit liv.
Det vil foregå sådan at, vi sammen, med udgangspunkt i dine udfordringer, vil gennemgå en række værktøjer, der vil være behjælpelige med at identificere de ubalancer der gør at du føler dig udfordret i dit liv. Når disse ubalancer er identificerede, vil vi arbejde på at skabe balance på disse områder.


Du skal være forberedt på, at du hver gang vil få ”hjemmeopgaver” for til næste gang vi ses. Det er DIG der skal gøre arbejdet og mig der skal guide dig og sammen vil vi løfte dig et bedre sted hen i dit liv.


Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 27210499 for en uforpligtende snak om hvordan et coachingforløb kan skræddersyes til lige netop dig

 

 


 
Hjemmesidens designer